Kategória szűrés

Keresés

BoRA

 

Nyaraló 33 személy részére

A Bükki Nemzeti Park közelében, a Bükkalja erdő borította völgyében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén, Bogácson várja Önöket a Rajna apartmanház számtalan lehetőséget kínálva a tökéletes kikapcsolódásra és az egészséges élet örömére, meghitt baráti, családias hangulatban.Az Apartman Rajna üdülőház 1998-ban épült, és 2005-ben átalakítás, felújítás és korszerűsítés után nyerte el mai formáját.
A Zöldváralja utcában, családias környezetben 9 önálló lakrésszel várja az Apartman Rajna a vendégeit. Az apartmanház egy olyan új, színvonalas szálláslehetőséget kínál vendégeinek, amely biztosítja családok, baráti társaságok, csoportok elhelyezését hangulatos, barátságos, igényes környezetben. Az apartmanházban 2-4-6 személy elhelyezésére alkalmas önálló apartmanok, studióapartmanok vannak, melyek pótágyazhatóak. Összes férőhely így 36 fő. Minden apartman saját fürdőszobával, minikonyhával vagy étkező-konyhával ellátott. Az apartmanház önellátó, a lakrészek nagyon jól felszereltek. Az étkezést igény szerint a közelben található kereskedelmi és vendéglátó egységekben is meg lehet oldani.
Az épületet 2500 m2-es parkosított udvar veszi körül. Az udvar zöld gyepén egy 18 fős filagória várja a nyugalomra áhítozókat, akik a kertben pihenve grillpartit is rendezhetnek, szomjukat pedig a falu pincéiben helyi borokkal olthatják.

Studióapartman:
Az apartmanház földszintjén 4 db kétágyas szoba található, ebből egy pótágyazható. Minden szobában minikonyhasarok is van, valamint zuhanyzós fürdőszoba wc-vel is tartozik a szobákhoz.
Felszereltsége: kábelhálózatra csatlakoztatott színes tv, hűtő, mikro, elektromos főzési lehetőség, edények, kávéfőző, teafőző, vasaló, hajszárító.
A szobák nemdohányzóak, de mindegyikből ki lehet menni a teraszra vagy a teraszról nyílik.

EGYSZOBÁS APARTMAN ( 2-4 fő részére)
Az apartmanházban első emeletén 2 db 2+2 pótágyas, nemdohányzó, egyszobás apartman található. Mindkét apartmanhoz előszoba, zuhanyozós fürdőszoba, külön WC, lakóelőtér-konyhával tartozik.
Felszereltség: kábelhálózatra csatlakoztatott színes tv, hűtő, mikro, villany vagy gáztűzhely, esények, kávéfőző, teafőző vagy vízforraló, vasaló, hajszárító.
Az egész épület nemdohányzó, de mindegyik apartmanból ki lehet menni a teraszra.

KÉTSZOBÁS APARTMAN ( 4 fő részére)
Az apartmanház első emeletén 2 db nemdohányzó, kétszobás apartman található, melyekből a teraszra is ki lehet menni.Elsősorban gyermekes családok részére ajánljuk.
Mindkét apartmanhoz tartozik 2 külön bejáratú szoba 2 X 2 ággyal, lakóelőtért - konyha, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.
Felszereltsége: mindkét szobában kábelhálózatra csatlakoztatott színes TV, rádiósmagnó, teljesen felszerelt konyha, hűtőgép, mikro, edények, hajszárító, vasaló.

HÁROMSZOBÁS APARTMAN
Az apartmanházban 1 db nemdohányzó háromszobás apartman található a földszinten, az egyik szoba teraszra nyílik. Elsősorban családok, baráti társaságok részére ajánljuk, vagy akik szeretik a kényelmet, tágas tereket.
Az apartman előszobából, fürdőszobából külön WC-ből, nagy étkezőkonyhából, 3 különbejáratú szobából, (2, 2+2 pótágy, 2+1 pótágy) áll.
Felszereltsége: A szobákban kábelhálózatra csatlakoztatott színes televíziók, rádiósmagnó, a konyhában hűtő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, teafőző, edények, gáztűzhely, vasaló, hajszárító  

(Bogács, Rajna Apartmanház - Zöldvár alja u. 8.)

Galéria

 
 

További információk

  • Szálláshely térképen:
Tovább a kategóriában: BoT10b »